Meistä

VILA Veturi on naisellinen ja trendikäs muodin keidas kauppakeskus Veturin toisessa kerroksessa. Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa ja iloista asiakaspalvelua, auttaen asiakkaitamme löytämään yksilölliset ja monikäyttöiset asukokonaisuudet. Myymälämme valikoima koostuu naisellisista ja tyylikkäistä tuotteista, joiden avulla voit tuoda esille juuri omaa persoonallista tyyliäsi. Tarjolla on VILAn tuotteiden lisäksi myös OBJECT, PIECES ja SELECTED FEMME merkkien parhaat palat.   
Tavoitteenamme on kehittää toimintaamme jatkuvasti, jonka vuoksi olemme avanneet oman VILA Veturin nettikaupan, jotta voimme palvella Sinua jatkossa vielä monipuolisemmin. Nyt voit shoppailla etänä kotisohvaltasi ja tilata tuotteita myymälämme koko valikoimasta nettikauppamme kautta. Instagramin nettikaupan kautta tavoitat iloisen henkilökuntamme, joka auttaa Sinua mielellään etäshoppailussa, jotta löytäisit itsellesi parhaat tuotteet ja sopivat asukokonaisuudet! Tavoitat meidät instagramin directin kautta sekä myymälän aukioloaikojen puitteissa puhelimitse numerosta: 050 447 4779.  
Tekemällä ostoksia myymälästämme tai verkkokaupastamme tuet samalla suomalaista yksityisyrittäjyyttä sekä paikallista työllisyyttä. Kiitos tuestasi!   
Ihania shoppailuhetkiä!  
VILA Veturin tytöt